تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴
درگذشت زلاتکو؛

سوابق زلاتکو کرانچار مربی سابق پرسپولیس

سرمربی اسبق تیم‌های فوتبال سپاهان و پرسپولیس تهران ، زلاتکو کرانچار امروز دارفانی را وداع گفت. در ادامه نگاهی بر سوابق زلاتکو کرانچار می اندازیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر،  زلاتکو کرانچار سرمربی اسبق تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران، سپاهان و تیم ملی امید ایران امروز در سن ۶۴ سالگی درگذشت.

 

کرانچار در سال ۱۹۵۶ در شهر زاگرب در جمهوری سوسیالیستی یوگوسلاوی به دنیا آمد. او فوتبال خود را از تیم دینامو زاگرب و در سن ۱۰ سالگی آغاز کرد در سن ۱۷ سالگی تیم اصلی رسید و در ۱۰ فصل حضور در این تیم موفق به ثمر رساندن ۹۸ گل شد. او در سال ۱۹۸۳ و پس از ۱۰ سال از دینامو زاگرب جدا شد و به راپید وین در لیگ اتریش پیوست.


کرانچار در مجموع ۲۰۰ دیداری که در طی ۷ فصل برای این تیم انجام داد موفق به ثمر رساندن ۱۰۶ گل و قهرمانی در ۲ دوره لیگ برتر فوتبال اتریش شد. او در سال آخر بازی خود به تیم سن پولن پیوست و در سال ۱۹۹۱. در سن ۳۲ سالگی کفش‌های خود را آویخت.

 

در رده ملی او ۱۱ بار برای تیم ملی یوگوسلاوی به میدان رفت و پس از جدایی کرواسی از یوگوسلاوی کرانچار نخستین بازی تیم ملی فوتبال این کشور برابر آمریکا در ۱۷ اکتبر ۱۹۹۰ به میدان رفت و نخستین کاپیتان تاریخ تیم ملی فوتبال کرواسی به‌شمار می‌آید. در دوران بازیگری او افتخاراتی از جمله ۲ قهرمانی در لیگ اتریش، یک قهرمانی در لیگ برتر یوگوسلاوی و نایب قهرمانی در جام برندگان جام اروپا اشاره کرد.

 

کرانچار دوران مربیگری خود را در به عنوان دستیار در تیم کارنتین آغاز کرد و ۲ سال بعد با هدایت تیم فوتبال “سجستا” کرواسی نخستین تجربه خود به عنوان سرمربی را به دست آورد. او تا سال ۲۰۰۴ هدیات تیم‌های مختلفی از جمله دینامو زاگرب، اسلاون و المصری را بر عهده داشت.

 

در سال ۲۰۰۴ او هدایت تیم ملی کرواسی را بعد از ناکامی این تیم در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا، یورو ۲۰۰۴ بر عهده گرفت و در جریان مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ هدایت این تیم را بر عهده داشت و با وجود آغاز خوب این رقابت‌ها و موفقیت در ۱۵ دیدار ابتدایی، تیم ملی کرواسی در هفته‌های پایانی و در ۳ مسابقه آخر خود شکست خورد تا شانس صعود به جام جهانی را از دست بدهد. بعد از این اتفاق او از هدایت تیم ملی کرواسی کنار گذاشته شد.

 

کرانچار در سال ۲۰۰۹ با قراردادی ۲ ساله هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت. بعد از عملکرد ناموفق در هفته‌های ابتدایی توسط مدیرعامل وقت باشگاه، حبیب کاشانی از تیم کنار گذاشته شد، اما با حمایت کمیته فنی بار دیگر به پرسپولیس بازگشت. او در پایان قرارداد خود با پرسپولیس جای خود را به علی دایی داد.

 

او بعد از جدایی از پرسپولیس مدتی هدایت تیم ملی مونته نگرو را برعهده داشت و بعد از عملکرد ضعیف در بازی‌های دوستانه از سمت خود اخراج شد.

 

کرانچار بعد از جدایی از تیم ملی مونته نگرو به فوتبال ایران برگشت و هدایت تیم سپاهان را بر عهده گرفت. او در ۲ فصل حضور خود در این تیم موفق به قهرمانی در لیگ برتر شد. در فصل دوم اگرچه موفق به دفاع از عنوان قهرمانی خود نشد و به رتبه‌ای بهتر از سومی دست نیافت، اما قهرمانی در جام حذفی را از آن خود کرد. او سال بعد بعد از نتایج ضعیف جای خود را به حسین فرکی داد. با این حال ۴ سال بعد به سپاهان برگشت و جانشین عبدالله ویسی شد و به رتبه پنجم لیگ دست یافت، ولی فصل بعد به دنبال نتایج ضعیف بار دیگر از سپاهان جدا شد.

 

کرانچار در سال ۹۷ هدایت تیم ملی امید ایران را با قراداد ۲ ساله بر عهده داشت، اما بعد از حذف در بازی‌های آسیایی جاکارتا در مرحله یک چهارم نهایی از سمت خود کنار رفت./ خبرمهم

ارسال نظر
آخرین اخبار